30 Ağustos 2018 Perşembe

Kitap Alışverişi 2 | Kitapyurdu.com



     Uzuun bir aradan sonra yeniden merhabalaar! 😊 Yeni bir kitap alışverişiyle dönüş yapmak istedim. Hem kendime, hem arkadaşıma hem de kızım Ela'ya yaptığım kısmen :) toplu bir alışveriş oldu. Bakalım bu kitap alışverişimde neler almışım..



     O zaman Ela'yla başlayalım :) Bilmeyenler için kızım henüz 2 yaşında ve ağaç yaşken eğilir düşüncemle kitaplarla çoktan tanışmıştı bile. Ela için bu sefer Michael Dahl ve Oriol Vidal'ın yazdıkları "Merhaba Küçük Deha" serisinin bir kısmını aldım. Kitaplar, başlıklarından da anlayacağınız üzere, sosyal bir mesaj üzerine yazılmışlar. Tercihlerimi Ela'nın anlayabileceği konu başlıklı olanlardan yana kullandığımı tahmin edersiniz😀 Mesela Zebra Biberonu Bırakıyor; ay hadi inşallah! 😂 Kitaplar 20 - 24 sayfa arası değişiyor, tamamı kuşe kağıt baskı. Fotoğraf ve yazı büyükleri ve cümle uzunlukları 1.5 yaş ve sonrası için ideal diye düşünüyorum. Fiyatları şu an benim aldığımdan daha da indirimde; 4.48 TL ve 4.93 TL arasında değişiyor. Bence fiyat olarak da çok çok uygunlar. Şimdilik severek okuyoruz, inşallah hep öyle olur :) Merak edenler için, serinin diğer kitapları; Ayıcık Teşekkür Ediyor, Hipopotam Affedersiniz Diyor ve Kaplancık Odasını Topluyor. Siz çocuğunuzun yaş aralığına göre de istediğinizi tercih edebilirsiniz.

     Arkadaşıma aldığım kitap ise, yayınlandığında çok satan, ama bir o kadar da çok tartışmalara konu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Kendisi henüz sürprizimi bilmiyor, bakalım kitap kimin?☺

      Son olarak gelelim bana.. ☺ Şu sıralar oldukça popüler olan, neredeyse okumayanın kalmadığı Stefan Zweig'a, eşimin hediyesi olan Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu ile başlamıştım. İş Bankası Yayınları'ndan çıkan seriye Olağanüstü Bir Gece (4 TL) ve Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat ( 4.68 TL) ile devam etmek istedim.
      Alışveriş konusunda ise Kitapyurdu tek tercih ettiğim internet sitesi. Bu güne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım, yaşamadığım sürece de tercih etmeye devam :)
      2. kitap alışverişim böyleydi. İçlerinden okuyup beğendikleriniz, sormak istedikleriniz ya da merak ettikleriniz varsa yorum olarak bırakabilirsiniz. Öyleyse bir sonraki kitap yorumumda görüşene dek hoşça kalıın! :)

*******Instagram hesabım için buraya tık tık💫
      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder